Even voorstellen

Bedrijfswagen Bekleden.nl bestaat alweer sinds 2004 en is gespecialiseerd in het bekleden van laadruimtes van bedrijfswagens.

 

Wat begonnen is als een simpel bedrijfje dat zich hobbymatig van huis uit bezig hield met het bekleden van laadruimtes is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is.

 

Tegenwoordig zijn we gevestigd in ons bedrijfspand op industrieterrein Breeven aan de Dintel 12 A in Best en zijn we van alle gemakken voorzien om van uw laadruimte de exclusieve uitstraling te geven wat de klanten van ons gewend zijn.

 

Naast het bekleden van laadruimtes hebben we onze werkzaamheden in de loop van de jaren steeds meer vergroot om een zo uitgebreid mogelijk pakket aan u als klant aan te kunnen bieden.
Zo kunt u ook bij ons terecht voor laadruimte betimmering op maat voor de meeste gangbare modellen maar ook voor het blinderen van uw ramen, complete inrichtingen, vele accessoires speciaal voor bedrijfswagens en nog veel meer.

 

Naast onze eigen werkzaamheden hebben we in de loop der jaren ook vele contacten opgebouwd met andere partners, leveranciers en fabrikanten zodat we ook nog andere services aan kunnen bieden en in de meeste gevallen snel alle producten kunnen leveren en eventueel monteren.

 

Wat bij Bedrijfswagen Bekleden.nl voorop staat is dat we alleen voor goede kwaliteit gaan en dat u als klant tevreden bij ons weg gaat en dat alles naar wens uitgevoerd is.

Loop gerust een binnen voor een vrijblijvend advies en offerte om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.
De koffie staat klaar.

 

Persoonlijk contact met u als klant vinden wij belangrijk, daarom stellen wij ons even voor:

 

Ralf van der Wal                  Oprichter en eigenaar
Birgit van der Wal               Commercieel binnendienst en boekhouding

Daarnaast hebben we nog een aantal vaste oproepkrachten die ons assisteren met de werkzaamheden.

 

 

Wat onze klanten zeggen?

"Ralf is bij mij geweest in Middenbeemster en heeft een uitmuntend resultaat afgeleverd .Hij heeft mijn Opel Vivaro Dubbelecab gestoffeerd.En het ziet er gelikt uit.Ralf bedankt voor je inzet en ik zal je door geven aan mijn vriendenSucces met je bedrijf en tot de volgende keerMvg Aannemingsbedrijf Vissers"

Richard Vissers

"Iedereen die zijn auto wil laten bekleden hoeft eigenlijk niet verder te zoeken!Alle goede berichten zijn absoluut waar. Ralf is een vakman en werkt alles netjes af.Ik heb zelf het plafond van mijn Vivaro door Ralf laten bekleden en het ziet er perfect uit! Zelfs de accessiores heeft hij voor me gemonteerd.Bedankt Ralf, voor een volgende klus weet ik je te vinden."

— Jos

"Een aanrader voor iedereen die iets bijzonder moois en goeds voor zijn of haar auto wil.Ik rijd, particulier, een Doblo. Ralf heeft deze geheel bekleed en het ziet er met 1 woord Super, uit. Ieder klein detail perfect afgewerkt.De auto is nu een stuk geluidsvriendelijker (tussenschot is half) en ziet er netjes uit.Niet alleen voor bedrijven maar ook zeker heel geschikt voor particulieren. Ralf is prijsvriendelijk en zeker heel klantvriendelijk. Denkt mee over alles wat mogelijk is.Ralf, Bedankt."

— Peter
02/03/2016.

"Afgelopen week heb ik mijn peugeot bipper laten bekleden door van der Wal. Dit eenmansbedrijf geeft goed advies en komt afspraken. Het resultaat mag er dan ook zijn. Dit bedrijf weet waar de klant zijn geld aan uit wil geven. Kwaliteit namelijk. Om resultaten te bekijken verwijs ik naar de site van de firma van der Wal in Best.."

Dhr. van den Einden

"Meneer van der Wal heeft bij mij een achteruitrijcamera geplaats met scherm op mijn Volkswagen Crafter en heeft dat perfect en zeer netjes gedaan ben er zeer blij mee ik wou je bij deze ook even laten weten dat hij super werkt heb hem gisteren nacht uitgeprobeerd tijdens een storingdienst.Perfect beeld zelfs ‘s nachts Gr van een zeer tevreden klant"

Frank van den Heuvel
11/11/2016

"Beste Ralf ,Wat een mooie beklede auto hebben wij gekregen!Heb de auto zojuist opgehaald en een rondje meegereden.De garage eigenaren Henk en Kees waren ook erg tevreden.Met dank."

Karin Hofstede
09/03/2017

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken

Contactformulier