Verzend uw referentie
1
2
3
4
5
Verzend
     
Anuleer

Schrijf uw eigen referentie

Bedrijfswagenbekleden
Gemiddelde waardering:  
 31 referenties
door Johan Saelen op Bedrijfswagenbekleden
Bekleden Ford Transit Custom

Heb er mijn 2 de bestelwagen laten bekleden .

is weer topklasse .

Ralf nogmaals bedankt het resultaat mag er zijn .πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

door Jan Frankrijk op Bedrijfswagenbekleden
Laadruimte mat Caddy 2017

Laadruimte mat besteld voor VW Caddy 2017. Moest aan vrienden die de mat mee zouden nemen naar Frankrijk geleverd worden. Exact geleverd volgens afspraak. Bleek in Frankrijk verkeerde mat te zijn (juiste label, verkeerde mat). Direct contact opgenomen en Ralf en hij heeft een nieuwe mat besteld. Deze zou op mijn adres in Frankrijk geleverd worden. Volgens koerier verkeerd adres (lees koerier te beroerd om een gps te kopen). Ralf heeft de mat terug laten komen en heeft hem daarna nog eens verstuurd, nu naar een door mij opgegeven depot. Vandaag opgehaald. Zo'n beetje alles ging mis behalve de juiste inzet van Ralf. Top service!

door Cas Brand op Bedrijfswagenbekleden

Prima bedrijf

door Byron van Zutphen op Bedrijfswagenbekleden
Bekleden van VW Crafter en verlichting

Afgelopen week heb ik mijn VW Crafter laten stofferen en is deze tevens voorzien van LED werklampen aan de buitenzijde en LED strips in de laadruimte. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk. Echt vakmanschap! Het tapijt is erg netjes gelegd (ook zijn de kleine hoeken en randen afgewerkt) en is de verlichting geheel naar wens aangelegd waarbij de bedrading keurig is weggewerkt.Voorafgaand aan de werkzaamheden hebben zij goed overlegd v.w.b. de plaatsing van de verlichting en de afwerking van de stoffering. Wat mij betreft een echte aanrader!

door Kay Haverkort op Bedrijfswagenbekleden
VW Transporter

Super service! Zelfs nadat mijn Volkswagen Transporter veranderd is van eigenaar, gaven ze nog met een lach garantie op de door hun geleverde en in de auto gemonteerde producten. Ook opsturen omdat ik ver weg woon was geen probleem. klasse!

door Igor Oss op Bedrijfswagenbekleden
VW Crafter

Mijn crafter laten bekleden

Heel netjes gemaakt en ook dik stevig kwalteit tapijt. Echt een aanrader!!

door F V op Bedrijfswagenbekleden
Bekleden van mijn laadruimte

Heel tevreden van het resultaat! Veel oog voor detail en een fantastische communicatie en service!

door Mieke Makkenze op Bedrijfswagenbekleden
bedrijfswagen bekleden

Vakwerk en een goede service πŸ‘

door Jack op Bedrijfswagenbekleden
bekleden renault kangoo

Hoe is het gegaan? ik kom bij bedrijfswagen-bekleden.nl omdat ik een anti-slipmat wilde bestellen voor ons onlangs aangeschafte Renault Kangoo; ik kwam hier de beste anti-slipmat tegenkwam, die nl. zwaar genoeg is om los in de auto te leggen.Ik werd vriendelijk ontvangen door Ralf en hij ging naar de kangoo kijken om de juiste anti-slipmat te bestellen.

In de bedrijfsruimte was Ralf bezig met het bekleden van een auto en dat zag er zo perfect uit, dat ik onze Kangoo ook graag wilde laten bekleden, vanwege het (rol)geluid, de isolatie en bescherming van de wanden en mooiere uitstraling.

Na een uitvoerige uitleg van Ralf (tot in de details) hebben we een afspraak gemaakt.

Ik vond het zo'n leuk bedrijf en zag dat Tijs van TB Carsolutions bezig was met de elektra van een auto, we maakten een praatje en besloot om een alarm in te laten bouwen door Tijs.Ik heb de Kangoo inmiddels opgehaald en hij is prachtig geworden met de bekleding, de ledverlichting en met een betrouwbaar alarm.Ik ben zelf behoorlijk perfectionistisch, maar er zijn er nog twee: Ralf en Tijs, wat een prachtig werk hebben ze geleverd, dank hiervoor en ook voor het fijne contact.

Jack van der Aalst uit Eindhoven

door Wim de Jong op Bedrijfswagenbekleden

Vandaag 19-1-2019 de tussenwand cabinezijde laten bekleden van onze nieuwe Ford Transit Connect.

Klasse uitgevoerd, grote geluidsreductie en het staat ook nog luxe.

Een zeer goede service en vakmanschap, zeker een aanrader om heen te gaan.Mvg.

Wim de jong

Pagina 1 van de 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

preloader