Verzend uw referentie
1
2
3
4
5
Verzend
     
Anuleer

Schrijf uw eigen referentie

Bedrijfswagenbekleden
Gemiddelde waardering:  
 20 referenties
door Karin Hofstede op Bedrijfswagenbekleden

Beste Ralf ,
Wat een mooie beklede auto hebben wij gekregen!
Heb de auto zojuist opgehaald en een rondje meegereden.
De garage eigenaren Henk en Kees waren ook erg tevreden.

Met dank.

Met vriendelijke groet,

Karin Hofstede
Volatus Uitvaartzorg

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Achterkant van Ford Transit Connect volledig bekleden. (foto: Connect 02)

Aaaah, ooooooh, nou ja zeg die is nog mooier dan mijn luxe auto, daar durf je toch niets meer in te vervoeren, wat mooi, vakwerk ……….
Enkele kreten / opmerking / reacties die ik krijg als ik het werk van Ralf laat zien aan iedereen die het wil zien. Vakwerk, anders kan ik het niet zeggen wat Ralf heeft gedaan met mijn Ford Transit Connect (foto 02). Iets dat ik dan met veel plezier laat zien aan anderen. En plezier heb ik er zeker van.
Bij de plaatselijke Ford dealer waren ze onder de indruk van het werk getuige dat bijna iedereen van het bedrijf even een kijkje kwam nemen toen ik daar was voor een onderdeeltje.
Ralf levert geweldig goed werk en is niet te beroerd om extra’s te doen als je daar naar vraagt. Ook als je alles al besproken en afgesproken hebt en achteraf alles anders wil hebben en de zaak helemaal om wil gooien daar doet hij niet moeilijk over. Bij Ralf is de klant nog altijd koning.
Iets wat je vaak niet meer ziet en dat geeft een vertrouwd gevoel. Als je dan nog het werk ziet wat hij aflevert dan kun je toch alleen maar de deuren openen en zijn werk laten zien. De reacties zeggen dan meer dan voldoende.
Ik heb mensen verwezen naar de site van Ralf om al zijn werk te kunnen zien want daar kan ik zelf achter staan. Ik zal zeker nog terugkomen om iets (bijvoorbeeld de voorkant of een andere auto) te laten bekleden want echt vakwerk is bijna niet meer te vinden.

Ralf, bedankt voor het geweldig mooie werk wat je geleverd hebt.

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Meneer van der Wal heeft bij mij een achteruitrijcamera geplaats met scherm op mijn Volkswagen Crafter en heeft dat perfect en zeer netjes gedaan ben er zeer blij mee ik wou je bij deze ook even laten weten dat hij super werkt heb hem gisteren nacht uitgeprobeerd tijdens een storingdienst.
Perfect beeld zelfs ‘s nachts
Gr van een zeer tevreden klant
zie fotos op marktplaats

Frank van den Heuvel

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Ik heb een paar maanden geleden mijn achterbak van een vito met dubbele cabine laten bekleden.Ik ben zelf stucadoor (plekzakken jaja) maar dit werkt zo goed dat ik het iedere stucadoor aan kan raden.Geen stof meer van achter naar voor en stofzuiger erdoor en hij is weer schoon.Het is echt ideaal en goed van kwaliteit je kan de gips er zo vanaf borstellen als er wat op zit(is bijna nooit haha).Nogmaals bedankt

Groeten Robby

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Ik rijd sinds september in mijn nieuwe Caddy. Daar het mijn dagelijkse auto betreft heb ik besloten de hele laadruimte, inclusief plafond en tussenschot te laten bekleden door van der Wal bedrijfswagen- bekleden. Als ik in mijn Caddy rijdt is hij uiterst stil als een personenwagen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van werken en materiaal.

Ralf werkt uiterst secuur en let zelfs op de details, zoals de binnenverlichtingsrandje zwart gespoten deze was beige.

Mvg Stef
Stefter Caraudio en Multimedia

door Patrick op Bedrijfswagenbekleden

Mijn caddy is door Ralf betimmert en bekleed
Deze supermooie en degelijke afwerking voor mijn Caddy kan ik alleen maar aanbevelen .
Het maakt de auto ook stiller tijdens het rijden
Het geheel maakt de auto ook zo af dat het lijkt alsof het vanaf fabriek zo geleverd wordt
Ralf levert echt goed werk af ,is zeer vriendelijk ,en eventuele aanpassingen kan zonder moeite gedaan worden .
Ik ben zeer trots op mijn caddy maar ook vooral ook op Ralf …..mijn respect voor hem

grts Patrick

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Ben werkelijk fantastisch geholpen. De bekleding van de wagen ziet er prachtig uit. Bijna te mooi om in gebruik te nemen maar dat zal toch moeten.
Ga zo door Ralf!

Peter Keizer

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Hoi Ralf,

We hebben de laadruimte van onze Caddy door jou laten bekleden.
Het ziet er super uit. Geweldig!! We zijn zeer tevreden over het vakwerk wat je geleverd hebt. Ga zo door!

Bedankt.

Groetjes Frank

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

Hoi Ralf,

Ralf wat een vakwerk heb je afgeleverd. Wij zijn uit België naar je toe gekomen omdat de foto’s op je website ons aan trokken. Maar nu je onze auto hebt bekleed zijn we zo tevreden van je vakman kunsten. De foto’s kunnen jammer genoeg niet de kwaliteit van afwerking voldoende laten zien. Man ik zal reclame maken voor jou in mijn streek en er zal zeker nog werk uit voort vloeien. De volgende wagen zal zeker weer bij jou bekleed worden. Ik kan het niet voldoende zeggen, maar zo vakmensen zijn er maar weinig en deze moeten bewonderd en bejubeld worden.

Vriendelijke groeten Johan en Francine België

door Anonymous op Bedrijfswagenbekleden

hallo ralf. hartelijk bedankt . Je hebt goed werk geleverd en ben er echt heel tevreden over. voor mensen die dit lezen kan ik alleen maar zeggen dat ik al meer dan 40 jaar ondernemer ben en in mij bestaan al meerdere bussen heb laten bekleden.met respect voor de andere bekleders moet ik toch even zeggen dat er genoeg zijn die van ralf wat kunnen leren. ik heb nu geen last van panelen die los gingen zitten of bekleding wat los liet. dat komt denk ik ook omdat ralf een perfecionist is in zijn werk.hij heeft mij vito van dak tot vloer helemaal vernieuwd met zelfs ingebouwde hallogeen spotjes in de laadruimte..kan niet beter. daarom zeg ik alleen nog maar….voor een redelijke prijs…..heeft u in uw auto ook nog eens gezelligheid…..want kwaliteit vraagt u …..bij ralf van der wal slaagt u.

Frank

Pagina 1 van de 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

preloader